Оздоровлення – 2023

У місті Тернівці працювали ІІ зміни літніх пришкільних таборів з денним перебуванням та дворазовим харчуванням. За дві зміни було оздоровлено майже 500 дітей з них 140 дітей пільгових категорій, оплата харчування останніх здійснена за рахунок коштів місцевого бюджету. У І зміні оздоровлено 204 дитини, пільгових – 102; ІІ зміна – 118 дітей, пільгових – 38.   Комунальним закладом позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості»  були проведені пізнавальні та святково-розважальні заходи: конкурс малюнків на асфальті «Ми пам’ятаємо!»;

святковий захід «УКРАЇНА-МОЯ КРАЇНА!»;

свято «Івана Купала» (квест);

святково-розважальний захід «Сонячні зайчики»;

святково-пізнавальний захід «Тропою індіанців».

   Діти відвідували творчі майстерні: «М’яка іграшка», «Колаж», «Фотомистецтво», «Бісероплетіння», рок-н-рол, дзюдо, «Студію дизайну», гончарну студію «Птаха».

  Дуже цікавими та пізнавальними для дітей були відвідування музеїв «Шахтарської слави» шахти «Західно- Донбаської», «Краєзнавчого», дитячої бібліотеки, молодіжного центру « Ін-терн», мистецької школи, ТЕМПа та ЦД «Шахтар».

  Завдяки злагодженій роботі всіх відділів діти, отримали знання та велике задоволення від відвідування пришкільних таборів.

   Слід зауважити, що влітку 2023 року пришкільні табори працювали лише в трьох містах області.

вгору