ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі стільців, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Відділ освіти Тернівської міської ради, код ЄДРПОУ 23068809.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі: Код ДК 021:2015 — 39110000-6 Сидіння, стільці та супутні вироби і частини до них (стільці офісні).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Запит ціни пропозиції, ID: UA-2024-05-10-008205-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 99 000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання з дати укладання договору  по 14.06.2024 р.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості стільців визначені з урахуванням реальних потреб ліцею та оптимального співвідношення ціни та якості. Стільці потрібні для укомплектування найпростішого укриття у КЗ «Тернівський ліцей №6» Тернівської міської ради Дніпропетровської області.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Наявність підлокітниківНі
Матеріал каркасуметал
Матеріал оббивки сидіннятканина
Матеріал оббивки спинкитканина
Висота сидіння460
Наявність конференц-столикаНі
Тип ніжокзвичайні
ХромуванняНі
Наявність спинкиТак
вгору