Перемог не буває замало

Відділ освіти уже надавав інформацію  про те, що  з 02 квітня по 06 квітня 2023 року відбувся ІV (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури на базі Львівського професійного коледжу. В олімпіаді брали участь 110 учнів 8-11 класів з усіх областей України та міста Києва. Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації.

 До складу команди Дніпропетровської області ввійшла  учениця 10 класу  Тернівського ліцею №4 Манякіна Юлія, яка  відповідно до  наказу Міністерства освіти і науки України від 09.06.2023 року №714 «Про результати проведення IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022-2023 навчальному році»  отримала диплом учасника.  

    «Перемога призначена лише для людей сильної віри і волі», – каже геніальний український фізик Іван Пулюй. Та «без жертв і праці не буде здобутків». Тож не забуваймо про вічний принцип плюса та мінуса, про нашу національну та особистісну силу, про важливість віри і впевненості, про те що будь-яка дія завжди матиме наслідок і результат. Тож вітаємо Юлію та бажаємо успіхів та перемог!

   Тримаймо вперто усі фронти, працюймо, перемагаймо у найменших і найважливіших справах. Таким чином наблизимо нашу Велику Українську Перемогу!

вгору